Toplam 5 sonutan 1 ile 5 arasndakiler gsteriliyor.

Konu: forml iin yardm

  1. #1
    ye
    yelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    60

    forml iin yardm

    eer a1 ile a40 aras = d1'e c1 topla

    bu forml nasl yazmam gerek acaba

  2. #2
    Kdemli ye
    yelik tarihi
    Jun 2010
    Nereden
    Erbaa
    Versiyon
    2010 TR
    Mesajlar
    1.020
    Mrb,
    C1 hcresine aadaki forml yaptralm.

    =EER(D1=TOPLA(A1:A40);TOPLA(A1:A40);"")

    Salcakla kaln.

  3. #3
    ye
    yelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    60
    teekkrler
    Konu kastelliengin tarafndan (23.03.2018 Saat 15:42 ) deitirilmitir.

  4. #4
    ye
    yelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    60
    hayrl gnler cevap iin teekkrler

    m3 ile m 62 arasndaki saylar toplamaya alyorum fakat sorun u eksi ve art deerler var yani

    m5 -567
    m6 312
    m7 29
    m8 -158
    toplamnn sonucu olmasn istediim say 1066 tesekkurler

  5. #5
    Kdemli ye
    yelik tarihi
    Sep 2013
    Nereden
    stanbul
    Versiyon
    Ofis-2010 Trke
    Mesajlar
    521
    Sayn kasteliengin
    Bunun iin ilgili hcreye
    PHP- Kodu:
    =TOPLA(MUTLAK($M$3:$M$62)) 
    Yazp deneyin
    Yalnz bu forml Dizi Formldr CTRL+SHFT+ENTER tularna birlikte basmalsnz.
    Office Ver.: bilinmiyor
    Windows Ver.: Windows 7 Home Premium 32-bit
    +KL
    91066 (x)
    Sayfa smi: Sayfa1 ()
    XLtoHTML v1.2 / OfficeTrkiye - 2014

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

u anda 1 yemiz bu konuya gz atyor. (0 kaytl ye ve 1 misafir.)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Ykleme Yetkiniz Yok
  • Mesajnz Deitirme Yetkiniz Yok
  •