Hey there!

It looks like you're enjoying Hesaptablosu - Akademik Excel Forumu but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: PUANTAJ CETVELİNE AKTARMA YARDIM

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    8

    PUANTAJ CETVELİNE AKTARMA YARDIM

    PUANTAJ CETVELİNE AKTARMA YARDIM
    ARKADAŞLAR EXELDE YENİYİM BİR DOSYAM VAR EXCEL 1. SAYFADA NÖBET TUTAN ARKADAJLARIN NÖBET GÜNLERİ 2. SAYFADA YERALAN AYNI İSMİN KARŞISINA 24 VEYA 16 VEYA 8 OLARAK YASSIN AMA BU 24-16-8- BEN NÖBET OLUŞTURURKEN SECEYİM DOSYA LİNKİM = http://dosya.web.tr/OPBBnK
    YARDIMCI OLURSANIZ COK TESEKKUR EDERİM DOSYADA ACIKLAMA YAPILDI

  2. #2
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Nereden
    Erbaa
    Versiyon
    2010 TR
    Mesajlar
    1.018
    Mrb sayın attrd,
    Dosyanızı inceledim. Yardımcı olmak isterim.
    Ancak; Veri girişi ekli dosya gibi yatay olsa ne mahsuru var?
    Yani ekli takvim üzerinde nöbet günlerini isterseniz X veya N ile ya da doğrudan 8 saat ile gösterebilir miyiz?
    Bu tablodan, nöbet listesi,puantaj,bordro,banka listesi ve ödeme emri belgesi otomatik olarak rahatça oluşturulabilir.
    Ne dersiniz?

    http://s3.dosya.tc/server5/uqg6hi/NOBETLISTE.xls.html
    Konu behcet tarafından (12.09.2015 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    8
    Hocam banka listesi uygun degil derken ?

  4. #4
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Nereden
    Erbaa
    Versiyon
    2010 TR
    Mesajlar
    1.018
    Mrb,
    17/07/2012 tarihli Resmi gazetede 1 sıra nolu tebliğ var. Banka listesi formatı var. Onu kastetmiştim.
    Ancak sorularıma cevap vermemişsiniz.
    İyi geceler.
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0120717-12.htm

  5. #5
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    8
    Hocam o ncelikle kusuruma bakmayin cepten tap yazacaktim araya biseyler girdi unuttum. Personel nobet listesinin degismemesi gerekiyor sayfilarimla yani ayin gunlerinde isim yazmali

  6. #6
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Nereden
    Erbaa
    Versiyon
    2010 TR
    Mesajlar
    1.018
    Mrb,
    Ekli nöbet listesi ve bordro üzerinden isteğinizi yeniden açıklayabilir misiniz?
    Dosyanızdaki sistem yerine modül2 deki Yaziyle fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
    ÖNEMLİ NOT: Forumda büyük harf kullanmayınız. Bu form kuralıdır.

    http://www.dosya.tc/server3/7tp2mf/NOBET_2.xls.html
    Konu behcet tarafından (13.09.2015 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

  7. #7
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    8
    Hocam sizede cok cok tesekkur ederi ilginizden dolayi ALLAH razi olsun. Şu kodlarla isimi cozdum direk benim dosyam uzerinde calistirdim . Birkacta banka listesi gibi bikac duzenleme yayapacagim.

    Sub aktar()
    Application.ScreenUpdating = False
    Application.Calculation = xlCalculationManual
    Sayfa2.Range("M6:AQ17").ClearContents
    For x = 1 To 31
    For y = 10 To 13 'J=10, K=11, L=12, M=13. sütun
    If y = 13 Then
    deger = 8
    Else
    deger = 24
    End If
    tmp1 = Sayfa1.Cells(2 * x + 1, y) 'H3 H61 Arası 2 şer adımla ilerle
    If tmp1 = "" Then GoTo atla
    For Z = 6 To 17 'Puantaj sayfası personel sayısı 6. satır 17. satır
    tmp2 = Sayfa2.Cells(Z, "K")
    If tmp1 = tmp2 Then
    Sayfa2.Cells(Z, x + 12) = deger
    Exit For
    End If
    Next Z
    atla:
    tmp1 = Sayfa1.Cells(2 * x + 2, y) 'H3 H61 Arası 2 şer adımla ilerle
    If tmp1 = "" Then GoTo atla2
    For Z = 6 To 17 'Puantaj sayfası personel sayısı 6. satır 17. satır
    tmp2 = Sayfa2.Cells(Z, "K")
    If tmp1 = tmp2 Then
    Sayfa2.Cells(Z, x + 12) = deger
    Exit For
    End If
    Next Z
    atla2:

    Next y
    Next x
    Application.ScreenUpdating = True
    Application.Calculation = xlCalculationAutomatic
    End Sub

  8. #8
    Kıdemli Üye
    Üyelik tarihi
    Jun 2010
    Nereden
    Erbaa
    Versiyon
    2010 TR
    Mesajlar
    1.018
    Mrb,
    Gayet güzel. Bravo size. Bu macroyu ben bile yapamazdım.
    Ben de biraz çalıştım üzerinde. ekte
    İsterseniz daha da otomatik hale getirebiliriz. Siz bilirsiniz.
    Sağlıcakla kalın.

    http://www.dosya.tc/server3/aks81o/NOBET_3.xls.html

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •